Golfhäftet

Golfhäftet kan köpas via Saxå Golfklubb. Om vi som medlemmar köper ifrån klubben får klubben provision på försäljningen. Kom ihåg att höra av er till oss innan ni åker och hämtar era golfhäften så att vi har dem i lager och kansliet är bemannat.

Beställ Golfhäftet 2021 - Saxå GK

Här beställer du Golfhäftet från oss. Med Golfhäftet spelar du till halv greenfee på över 1000 banor i hela Europa. Golfhäftet kostar 495 kronor och inkl PLUS 694 kronor. Har du Golfhäftet sen tidigare kan du köpa till PLUS för 199 kr. Betalning gör du genom att använda BG 110-6616 och kortet kommer att skickas direkt hem till dig efter att betalningen är gjord. Du kan också komma in till klubben och hämta/betala Golfhäftet när kansliet är bemannat.